讓你肌膚更年輕的承諾

作為星級代言人,嘉欣把肌膚及身段管理交給New Beauty,讓她在繁忙的工作中依然保持水潤亮白的肌膚,身型時刻保持在最佳狀態。嘉欣更表示她的護膚心得:「懂得選擇,你也能擁有25歲的年輕肌膚」。

鍾嘉欣

LINDA CHUNG

WING WONG

前排壓力大, 額頭嘅痘痘即刻爆哂出黎! 一向唔敢擠痘痘嘅我, 咩都做唔到, 唔知點算! 幸好New Beauty 提供貼身適合我皮膚狀況嘅療程比我, 做咗兩次之後, 皮膚有顯著嘅改善, 依家黑頭跟痘痘都消退啦, 皮膚仲滑咗好多添!

Mikie 美琪

早兩日去左朗豪坊New Beauty做facial,治療師幫我做咗個深層清潔同保濕療程,佢地仲要好細心咁準備左電暖被比我 每做一個步驟都會解釋返,做完嘅第二日仲會sms我跟進我皮膚狀況,去咗角層之後搽野都吸收好多呀!上妝又貼服左。

ESTERLIE KWOK

每次在New Beauty做Facial,皮膚都像充電一樣,治療師會根據我的皮膚狀況,為我選擇最合適的美容療程,替我舒緩工作和熬夜的疲態,每次做完肌膚都即時變得水潤和白滑! 這是我上妝變得光澤貼服的小秘密哦!

CAROL TO

New Beauty的整體環境很乾淨而且很舒服,我很欣賞他們以新的醫學美容技術取代傳統的針清療程,令過程減少痛楚,卻同樣達到優秀的美容效果。

** 正評為用戶個人感受,效果因人而異。
免費體驗
* 療程效果會因個人之皮膚、身體狀況等因素而有所不同。